Veel gestelde vragen

Boschalet 108

Een heerlijk vakantiehuisje in de Drentse Natuur

Veel gestelde vragen

 

We zijn uw chalet op verschillende sites tegengekomen en er worden verschillende prijzen gehanteerd, hoe zit dat?

Om de vindbaarheid van ons chalet te vergroten zijn we een samenwerking aangegaan met verschillende aanbieders van vakantiehuisjes. Sommige van deze aanbieders berekenen boekingskosten aan u, het bedrag van deze boekingskosten kan per aanbieder verschillen.

Verder vragen deze aanbieders van ons als verhuurders vaak een bepaald percentage aan commissie, ook dit percentage verschilt per aanbieder.

Ook berekenen sommige aanbieders automatisch een last-minute korting door en doen andere dit niet.

Het meest voordelig bent u uit als u direct bij ons boekt, dan betaalt u geen boekingskosten en wij kunnen u persoonlijk de laagste prijs bieden.

U kunt bij ons boeken door een mail te sturen naar info@arnowalop.nl, of door het invullen van ons boekingsformulier.

 

Wat zijn de aankomst- en vertrek dagen en tijden?

Wij hanteren in veel gevallen een flexibele aankomstdag, wilt u een week in ons chalet verblijven kan dat van vrijdag tot vrijdag, maar ook van dinsdag tot dinsdag (of iedere andere willekeurige dag in de week). De aankomst- en vertrektijden zijn in overleg, dit hangt o.a. af of we het chalet aansluitend aan uw verblijf hebben verhuurd of niet. Haalt u de sleutel op bij de receptie van het park, dan dient u aan te komen en te vertrekken tijdens de openingstijden van de receptie.

 

We willen komend jaar tijdens een schoolvakantie boeken, deze periodes staan op niet beschikbaar, blijft dit zo?

Niet alle geblokte weken tijdens de schoolvakanties blijven geblokt, zodra we zelf weten in welke weken we met vakantie gaan, zullen we de weken die overblijven beschikbaar maken. U kunt op de hoogte blijven wanneer ons chalet nog beschikbaar is cq. komt door onze facebookpagina te "liken".

 

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

 

Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur

Zaterdag 10.00-16.00 uur

Zondag 11.00-16.00 uur

 

Tussen 12:00 en 13:00 uur is de receptie gesloten i.v.m. de lunch. Gedurende het seizoen kunnen de openingstijden verruimd worden. Wilt u weten of de receptie op een bepaald tijdstip nog open is dan kunt u bellen naar: 0521-381440.

 

Waarom moet ik bij aankomst nog kosten betalen?

Ons chalet staat op een recreatiepark, dit park rekent voor logé's en huurders een tarief van € 3,- p.p.p.n. (met een maximum van € 9,- per nacht) voor een verblijf op het park. Voor dit bedrag kunt u gebruik maken van de service van de receptie, mag u tijdens de opening van het naastgelegen Bosbad gebruik maken van de kortingskaarten die via de receptie worden aageboden en kunt u uw vuil kwijt op het park. In dit bedrag zit ook de toeristenbelasting.

 

Ik verblijf met 4 personen 7 dagen (6 nachten) in uw chalet, wat worden dan de parkkosten?

De parkkosten bedragen maximaal € 9,- per nacht, deze worden dus 6 x € 9,- = € 54,-

 

We huren het chalet in het voor- of naseizoen en maken veel gebruik van de gashaard, wat zijn de extra kosten?

Niets! De huurprijs is bij ons altijd inclusief de energiekosten, we vragen uw wel hier verantwoord mee om te gaan en niet onnodig energie te gebruiken.

 

Kunnen wij gebruik maken van een campingbedje voor onze baby / peuter?

In de kleine slaapkamer voor het stapelbed is ruimte voor een campingbedje (let op dat het onderste bed van het stapelbed dan niet gebruikt kan worden). In het chalet zelf is geen campingbedje aanwezig, deze dient u zelf mee te nemen of indien deze nog beschikbaar zijn te huren bij de receptie van het park.

Wilt u weten of u een campingbed via de receptie van het park kunt huren en wat dit kost, dan kunt u contact opnemen met de receptie van het Adelhof.

 

Zijn er fietsen te huur in de omgeving?

Bij de receptie van het park kunt u fietsen en skelters huren. Wilt u een fiets met versnellingen, een tandem of een electrische fiets huren dan kunt u tercht bij Frans Sybrandy, Kerkhoflaan 7 te Vledder, hier kunt u ook uw (eigen) fiets laten repareren.

 

Bij aankomst stonden er wat blikjes / flesjes drinken in de koelkast, mag ik deze nuttigen?

Dat mag, wij vinden het zelf ook prettig om bij aankomst eerst iets te drinken voordat we boodschappen gaan doen. We zorgen er altijd voor dat er koffie en thee aanwezig is bij aankomst, soms laten we ook wat fris en/of licht alcoholische dranken staan. Als u iets gebruikt, zouden we het wel waarderen als u bij vertrek zorgt dat er ook nog iets staat voor de volgende gasten.

 

Is er buiten iets te drinken nog meer standaard aanwezig in uw chalet?

Ja, wij proberen er altijd voor te zorgen dat er minimaal toiletpapier, afwasmiddel en handzeep aanwezig is als u aankomt. Ook zijn er schoonmaakmiddelen aanwezig welke u tijdens uw verblijf kunt gebruiken. Mocht u hier iets van opmaken zouden we het prettig vinden als u dit of zelf weer aanvult, of het aan ons meldt zodat wij er bij een volgend bezoek rekening mee kunnen houden.

 

Kan ik tijdens mijn verblijf wassen?

Dat kan, op het park is een wasserette aanwezig waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Munten voor de machines zijn te verkrijgen bij de receptie van het park. In de schuur achter het chalet staat een mini-wash, deze kunt u gebruiken voor kleine wasjes. Achter het chalet hangen enkele waslijnen.

 

Wat is er voor kinderen te doen in het chalet en de omgeving?

Voor kinderen is er genoeg te doen en te beleven in en om het chalet, op het recreatiepark en in de omgeving. In het chalet staan enkele DVD's met kinderfilms, verder staan er een aantal spelletjes en is er wat kinderspeelgoed aanwezig. Op het recreatiepark zijn verschillende kinderspeelplaatsjes te vinden, de grootste speeltuin is vlakbij het chalet. Verder kunt u bij de receptie van het park een skelter huren of een spelletjes midgetgolf spelen.

Het naastgelegen bosbad Vledder heeft een peuterbad. Het grote zwembad varieert van 20 cm diepte tot 2 meter. De verschillende dieptes worden afgebakend met lijnen waardoor het ook voor kinderen zonder zwemdiploma veilig is in het grote bad.

Onder het kopje "omgeving" vind u ook een pagina met uitjes in de omgeving speciaal voor kinderen.

 

We hebben de zoover pagina van het Adelhof gelezen, daar staan wat kritische berichten op. Wat klopt er van deze berichten?

Welkom in het tijdperk van de social media! Iedereen kan tegenwoordig zijn of haar ervaring delen op internet, positief, maar ook negatief. Het is verstandig om deze berichten een klein beetje te relativeren. Eén slechte ervaring wil nog niet zeggen dat iets per defenitie slecht is, waar de één zich aan kan storen kan voor een ander geen probleem zijn. De recensies over de huisjes hebben niets met ons chalet te maken. De kritische puntjes over het onderhoud van het park dient u te relativeren, het adelhof is een recreatiepark in het bos, dit heeft zo zijn voordelen (natuurlijke omgeving, minder wind, veel schaduwplekjes, veel vogels, eekhoorns e.d op het park), maar het heeft ook een keerzijde (afgewaaide takken, in de herfst veel bladeren op de weg, bij nat weer kan het hier en daar wat modderig en glad worden), dit is niet te voorkomen.

Wilt u weten hoe onze gasten hun verblijf hebben ervaren, kunt u kijken in ons gastenboek of op onze pagina met recensies.

 

Wilt u weten hoe mijn verblijf is geweest?

Graag! Zelf genieten we iedere keer als we gebruik maken van ons chalet en we hopen dat onze gasten dit ook doen. Heeft u genoten dan horen wij dat graag en voegen wij uw reactie graag toe aan onze pagina met recensies. Waren er dingen die u zijn tegengevallen, of heeft u nog aanbevelingen, dan horen wij dat uiteraard ook graag! We kunnen niet met alle wensen rekening houden en sommigen kosten een hoop geld, maar in het verleden hebben we al een aantal aanbevelingen van onze gasten ten harte genomen. Zo hebben we een nieuwe geiser laten installeren na een klacht over het te moeilijk aansteken van de oude en hebben we 2 verstelbare tuinstoelen aangeschaft nadat één van onze gasten dit toch wel erg had gemist tijdens haar verblijf.

 

Impressie

Eigenschappen van

het Chalet

 • Ruim Chalet met 2 slaapkamers
 • Ligging op de boscamping aan een autoluw straatje..
 • Compleet ingerichte keuken
 • Badkamer
 • Geïsoleerd en dubbel glas
 • Gaskachel en Geiser
 • Aardgas aansluiting
 • Flatscreen TV, Radio en DVD Speler
 • Boeken, DVD's en Spelletjes
 • Tuin met diverse zitjes
 • Auto parkeren bij het Chalet
 • Mini-Wash aanwezig voor kleine wasjes

Faciliteiten op Adelhof

 • Café - Restaurant - Snackbar
 • Diverse kinderspeelplaatsen
 • Animatieteam in zomervakantie
 • Tennisbaan
 • Midget Golf baan
 • Park winkeltje
 • Visvijver
 • Wasserette
 • Voetbal en Volleybalveld
 • Tafeltennistafel
 • Jeu de boulesbaan
 • Kinderboerderijtje
 • Gemeentebad Bosbad Vledder
 • Wifitenne op het gehele park